Maatwerk tafels

Maatwerk tafels

DeathStock.Table is BEAU Interieurbouw geworden en levert al jaren unieke, hoogwaardig handgemaakte tafels voor in huis, horeca en kantoor. Aan tafel wordt steeds meer tijd doorgebracht en waarom dan niet meteen aan uw eigen droomtafel van DeathStock.Table. Boomstamtafels, Suar tafelbladen, visgraattafels werkelijk alles is mogelijk. Alles wordt op maat gemaakt waardoor elke tafel die onze werkplaats verlaat, uniek is.

Ovale tafel

Deze ovale eettafel heeft de afmetingen van 260x140 cm. Het eikenhouten blad is 8 cm dik. Wij hebben het blad in opdracht van onze klant zwart afgewerkt. Het stalen fame staat onder dubbelverstek wat werkelijk uniek is. De tafel is overigens in verschillende afmetingen te verkrijgen.

Suar salontafel

Absoluut een unieke salontafel waarvan werkelijk geen enkele hetzelfde is! De salontafel is uit een Suar boomstam in plakken gezaagd. Het spint hebben we verwijderd en het blad is geolied. Een echte eyecatcher!

Visgraattafel

Visgraat eettafels is één van de specialiteiten van DeathStock.Table. De tafelbladen worden met de hand gelegd in onze werkplaats in Eindhoven. De bladen kunnen worden afgewerkt met een blanke ultra matte lak of een kleur olie. Hierdoor zijn onze bladen goed beschermd tegen vlekken en kringen.

Escher tafel

Dé specialiteit van DeathStock.Table, escher eettafels. Het prachtige 3D patroon ziet er van elke kant weer anders uit. De tafelbladen kunnen worden uitgevoerd met allerlei soorten frames. Vraag ons naar de verschillende mogelijkheden. Wij helpen je graag verder!

Geïnteresseerd in een maatwerk tafel? Neem contact op!

Of stuur een berichtje

  Testimonials

  "Deze geweldige tafel, ook wel de stamtafel door ons genoemd is het middelpunt van de zaak. Hij is multi functioneel, zowel voor gasten die overdag op hun laptop aan het werken zijn als voor families en vriendengroepen die er een lekker hapje/borreltje aan doen. Op maat gemaakt en helemaal in onze stijl. Wij zijn happy!"

  Thijs Doedee

  Eigenaar Stadscafe van Eyck, Uden

  Heb je een eigen ontwerp van een tafel?

  Wij helpen je graag met het realiseren van je eigen ontwerp.

  Contact