Gerealiseerde projecten

GAC Business Solutions

GAC Business Solutions

Samen hebben wij de wensen van GAC Business Solutions besproken. BEAU Interieurbouw heeft het verder uitgewerkt en is met een ontwerp gekomen voor de boomstamtafel, barstoelen én groenvoorziening. Na goedkeuring van het plan, hebben wij het ontwerp gerealiseerd in onze werkplaats in Eindhoven met dit als prachtig eindresultaat.

Lampdirect

In opdracht van Lampdirect hebben wij een aantal vergadertafels mogen realiseren. Hierbij hebben wij gekeken naar de plannen voor de nieuwe inrichting van hun nieuwe bedrijfspand. We zijn o.a. tot een vergadertafel met blad in visgraatpatroon van maar liefst 500x140 cm gekomen! Daarnaast hebben wij ook een aantal kleinere tafels gemaakt. De tafels passen perfect in het nieuwe interieur.

Stadscafé de Eyck

Stadscafé de Eyck was opzoek naar een bijzondere bartafel in hun nieuwe horeca zaak in Uden. Een echte stamtafel om aan te borrelen maar comfortabel genoeg om de heerlijke gerechten te kunnen proeven. BEAU Interieurbouw is met als idee gekomen om bartafel tussen de pilaren te plaatsen. Het blad van 560x120 cm is met de hand in escherpatroon gelegd in onze werkplaats. Het resultaat mag er zijn vinden wij zelf.

Vievermans huidkliniek

Voor Vievermans hebben wij van BEAU interieurbouw een paar mooie stoere bureau's mogen maken. De bladen bestaan uit massief eiken boomstambladen van 8 cm dik, geheel zwart geolied. Echte zware jongens dus. Ze passen perfect bij het mooie lichte interieur.

New Park Edition

Lekker slapen doe je bij New Park Edition in Venlo. Daar hebben wij 4 prachtige kamers mogen realiseren, 2 halkasten en entree balie aan de hand van ontwerp van architect. Hiervoor hebben wij noten fineer van Shinnoki ´Smoked waltnut´. Het resultaat mag er zijn, het is prachtig geworden.

Geïnteresseerd in een maatwerk interieur? Vraag een offerte aan.

Offerte aanvragen.