Gerealiseerde projecten

Totaal interieur jaren ´30 woning

Zie hier een prachtig maatwerk interieur. In een zeer mooi jaren ´30 woning hebben wij een totaal interieur mogen realiseren naar ontwerp van Kim Hamers, Jaxc Interieur. Een geheel interieur op maat is dus ook mogelijk. Hier hebben wij een keuken op maat, erkerbank, , wijnrek, meerdere kasten, eettafel, schuifdeur, radiator ombouw etc geleverd. Kortom alles is mogelijk.

New Park Edition

Lekker slapen doe je bij New Park Edition in Venlo. Daar hebben wij 4 prachtige kamers mogen realiseren, 2 halkasten en entree balie aan de hand van ontwerp van architect. Hiervoor hebben wij noten fineer van Shinnoki ´Smoked waltnut´ toegepast. Het resultaat mag er zijn, het is prachtig geworden.

GAC Business Solutions

Samen hebben wij de wensen van GAC Business Solutions besproken. BEAU Interieurbouw heeft het verder uitgewerkt en is met een ontwerp gekomen voor de boomstamtafel, barstoelen én groenvoorziening. Na goedkeuring van het plan, hebben wij het ontwerp gerealiseerd in onze werkplaats in Eindhoven met dit als prachtig eindresultaat.

Vievermans huidkliniek

Voor Vievermans hebben wij van BEAU interieurbouw een paar mooie stoere bureau's mogen maken. De bladen bestaan uit massief eiken boomstambladen van 8 cm dik, geheel zwart geolied. Echte zware jongens dus. Ze passen perfect bij het mooie lichte interieur.

Geïnteresseerd in een maatwerk interieur? Vraag een offerte aan.

Offerte aanvragen.