Maatwerk tafels

Maatwerk tafels

BEAU Interieurbouw levert al jaren unieke, hoogwaardig handgemaakte tafels voor in huis, horeca en kantoor. Aan tafel wordt steeds meer tijd doorgebracht en waarom dan niet meteen aan uw eigen droomtafel van BEAU Interieurbouw. Boomstamtafels, Suar tafelbladen, visgraattafels werkelijk alles is mogelijk. Alles wordt op maat gemaakt waardoor elke tafel die onze werkplaats verlaat, uniek is.

Tafel met messing rand

Deze tafel op maat is samen met onze opdrachtgevers ontworpen. Zij hadden een idee en dit hebben wij samen verder uitgewerkt. Het resultaat is prachtig geworden, let op de messing tafelrand. De eettafel heeft de afmetingen van 425x125 cm. Het tafelblad is uit eiken dikfineer en is matzwart gespoten. Het onderstel is uit staal. Het frame hebben we laten poedercoaten. Het is echt een eye catcher geworden en past perfect in het nieuwe interieur.

Boomstam tafels

Boomstamtafels zijn nog altijd echte eye catchers voor in elk interieur. Door hun grillige vormen hebben ze een stoere uitstraling. Boomstamtafels passen goed in je interieur, op kantoor of horeca. Elke tafel die wij lever is uniek. Wij selecteren per opdracht de stammen. Het onderstel wordt special naar wens ontworpen. Zo kun je bij ons je eigen droomtafel creëren waar je vele uren aan kan doorbrengen met familie en vrienden.

Visgraat eettafel

Visgraat eettafels zijn één van de specialiteiten van BEAU Interieurbouw. De tafelbladen worden met de hand gelegd in onze werkplaats in Eindhoven. De bladen kunnen worden afgewerkt met een blanke ultra matte lak of een kleur olie. Hierdoor zijn onze bladen goed beschermd tegen vlekken en kringen.

Escher eettafel

Dé specialiteit van BEAU Interieurbouw, escher eettafels. Het prachtige 3D patroon ziet er van elke kant weer anders uit. De tafelbladen kunnen worden uitgevoerd met allerlei soorten frame's. Vraag ons naar de verschillende mogelijkheden. Wij helpen je graag verder!

Geïnteresseerd in een maatwerk tafel? Neem contact op!

Of stuur een berichtje

  Testimonials

  "Deze geweldige eyecatcher, ook wel de stamtafel door ons genoemd is het middelpunt van de zaak. Hij is multi functioneel, zowel voor gasten die overdag op hun laptop aan het werken. En tevens voor families en vriendengroep die er een lekker hapje/borreltje aan doen. Op maat gemaakt en helemaal in onze stijl. Wij zijn happy!"

  Thijs Doedee

  Eigenaar Stadscafe van Eyck, Uden

  Heb je een eigen ontwerp van een tafel?

  Wij helpen je graag met het realiseren van je eigen ontwerp.

  Contact