Maatwerk tafels

Maatwerk tafels

BEAU Interieurbouw levert al jaren unieke, hoogwaardig handgemaakte tafels voor in huis, horeca en kantoor. Aan tafel wordt steeds meer tijd doorgebracht en waarom dan niet meteen aan uw eigen droomtafel van BEAU Interieurbouw. Boomstamtafels, Suar tafelbladen, visgraattafels werkelijk alles is mogelijk. Alles wordt op maat gemaakt waardoor elke tafel die onze werkplaats verlaat, uniek is.

Ovale eettafel

Deze ovale eettafel heeft de afmetingen van 260x140 cm. Het eikenhouten blad is 8 cm dik. Wij hebben het blad in opdracht van onze klant zwart afgewerkt. Let op het stalen frame. Deze staan onder dubbelverstek wat werkelijk uniek is. De tafel is overigens in verschillende afmetingen te verkrijgen.

Suar salontafel

Absoluut een unieke salontafel waarvan werkelijk geen enkele hetzelfde is! Uit een Suar boomstam in plakken gezaagd, het spint hebben we verwijderd. Het blad is geolied. Een echte eyecatcher!

Visgraat eettafel

Visgraat eettafels zijn één van de specialiteiten van BEAU Interieurbouw. De tafelbladen worden met de hand gelegd in onze werkplaats in Eindhoven. De bladen kunnen worden afgewerkt met een blanke ultra matte lak of een kleur olie. Hierdoor zijn onze bladen goed beschermd tegen vlekken en kringen.

Escher eettafel

Dé specialiteit van BEAU Interieurbouw, escher eettafels. Het prachtige 3D patroon ziet er van elke kant weer anders uit. De tafelbladen kunnen worden uitgevoerd met allerlei soorten frame's. Vraag ons naar de verschillende mogelijkheden. Wij helpen je graag verder!

Geïnteresseerd in een maatwerk tafel? Neem contact op!

Of stuur een berichtje

Testimonials

"Deze geweldige eyecatcher, ook wel de stamtafel door ons genoemd is het middelpunt van de zaak. Hij is multi functioneel, zowel voor gasten die overdag op hun laptop aan het werken. En tevens voor families en vriendengroep die er een lekker hapje/borreltje aan doen. Op maat gemaakt en helemaal in onze stijl. Wij zijn happy!"

Thijs Doedee

Eigenaar Stadscafe van Eyck, Uden

Heb je een eigen ontwerp van een tafel?

Wij helpen je graag met het realiseren van je eigen ontwerp.

Contact