Maatwerk tafels

Maatwerk tafels

BEAU Interieurbouw levert al jaren unieke, hoogwaardig handgemaakte tafels voor in huis, horeca en kantoor. Aan tafel wordt steeds meer tijd doorgebracht en waarom dan niet meteen aan uw eigen droomtafel van BEAU Interieurbouw. Boomstamtafels, Suar tafelbladen, visgraattafels werkelijk alles is mogelijk. Alles wordt op maat gemaakt waardoor elke tafel die onze werkplaats verlaat, uniek is.

Tafel met messing rand

Deze tafel op maat is samen met onze opdrachtgevers ontworpen. Zij hadden een idee en dit hebben wij samen verder uitgewerkt. Het resultaat is prachtig geworden, let op de messing tafelrand. De eettafel heeft de afmetingen van 425x125 cm. Het tafelblad is uit eiken dikfineer en is matzwart gespoten. Het onderstel is uit staal. Het frame hebben we laten poedercoaten. Het is echt een eye catcher geworden en past perfect in het nieuwe interieur.

Boomstam tafels

Boomstamtafels zijn nog altijd echte eye catchers voor in elk interieur. Door hun grillige vormen hebben ze een stoere uitstraling. Boomstamtafels passen goed in je interieur, op kantoor of horeca. Elke tafel die wij lever is uniek. Wij selecteren per opdracht de stammen. Het onderstel wordt special naar wens ontworpen. Zo kun je bij ons je eigen droomtafel creëren waar je vele uren aan kan doorbrengen met familie en vrienden.

Tafel naar eigen ontwerp

Hier nog een goed voorbeeld van een tafel op maat naar eigen ontwerp. De tafel is uit massief noten hout gemaakt. Wij houden ervan om met massief hout te werken. De tafel heeft een diameter van 155 cm, ruim voldoen om met 8 personen heerlijk te dineren. Het resultaat mag er zijn.

Tafel naar ontwerp van architect

Wij maken het liefst alles op maat. Deze tafel is een mooi voorbeeld ervan. De tafel is geheel uit massief eiken hout gemaakt en met zijn opvallende lijnen past de tafel mooi in het interieur. De tafel volgt dezelfde lijnen als de ruimte waarin in het staat.

Geïnteresseerd in een maatwerk tafel? Neem contact op!

Of stuur een berichtje

    Heb je een eigen ontwerp van een tafel?

    Wij helpen je graag met het realiseren van je eigen ontwerp.

    Contact