Over BEAU Interieurbouw

Wij zijn BEAU Interieurbouw.

Dé expert op het gebied van unieke maatwerk interieurprojecten. Dit doen we voor zowel particulieren, bedrijven als binnenhuisarchitecten. Met veel liefde en zorg voor onze klanten werken wij elke dag vol passie vanuit onze werkplaats in Eindhoven. Dankzij onze ervaring en kennis van materialen, is geen opdracht ons te gek. We verzorgen hierbij het hele proces. Van ontwerp tot uitvoering. Zo helpen wij je met het waarmaken van jouw droominterieur. Een enkel stuk? Of compleet project? Wij steken onze handen alvast uit de mouwen.

Ons team | BEAU Interieurbouw

Het gezicht achter BEAU Interieurbouw

Wie BEAU zegt, zegt Thijs. Hij is jaren geleden begonnen met het maken van tafels. Zo’n 3,5 jaar geleden is hij overgestapt naar interieurbouw. Het begon met wat kleinere projecten. Op dit moment creëert Thijs complete maatwerk interieurs in het hoge segment. Dit doet hij samen met een jong, gedreven team van interieurbouwers en meubelmakers met passie voor hun vak.

Waar de naam BEAU Interieurbouw vandaan komt? Thijs wilde graag een mooie naam hebben voor zijn bedrijf. Beau is Frans voor mooi. En laat zijn zoontje nou óók Beau heten. Thijs zelf niet, zoals veel klanten denken die hem bellen.

Onze werkwijze

Een standaard werkwijze kennen we bij BEAU Interieurbouw niet. Er kloppen bijvoorbeeld vaak binnenhuisarchitecten bij ons aan met ontwerpen. Aan ons de vraag om deze uit te werken. Of een bedrijf heeft hulp nodig met de kantoorinrichting. Ook zijn er veel particulieren die onze hulp vragen bij hun interieur. Wij kunnen dan zelf een ontwerp aanleveren. Eén ding is zeker: onze projecten zijn uiteenlopend. Niet alleen in Nederland. We hebben ook maatwerk interieurs gemaakt in onder andere Spanje, Oostenrijk en België.

Wat BEAU Interieurbouw uniek maakt? Naast interieurbouw, hebben wij ook veel ervaring met het werken met massief hout. Iets wat je in de huidige markt steeds minder ziet. Daar zijn wij trots op.

Onze visie

Wij geloven dat een goed ontworpen en gemaakt interieur een belangrijke rol speelt bij het creëren van een unieke en inspirerende ruimte. Daarom streven wij ernaar om interieurs te realiseren die niet alleen mooi zijn, maar ook praktisch en op maat gemaakt. Ons doel is om een hoge kwaliteit vakmanschap te leveren en te voldoen aan alle wensen van onze klanten. Alles wat wij maken ziet er niet alleen nu mooi uit; over 20 jaar nog steeds.

Kwaliteit en service

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij streven ernaar dat elk project voldoet aan de hoogste normen van vakmanschap. Hiervoor werken wij samen met zorgvuldig geselecteerde materialen en leveranciers. Met een tiental vaste partners hebben we inmiddels duurzame samenwerkingen opgebouwd. Want samen staan we sterk.

Ook op het gebied van service streven we naar een hoge kwaliteit. Wij begrijpen dat een interieurproject een investering is. Daarom communiceren wij transparant gedurende het hele proces. Ons team staat ondertussen voor je klaar om vragen te beantwoorden en je te begeleiden bij elke stap van het project.

Samenwerken?

Of je nu een huis, kantoor, restaurant of winkel wil inrichten: wij helpen je graag met het tot leven brengen van je visie. Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe wij je kunnen helpen bij je volgende interieurproject.

Geïnteresseerd? Neem contact op!

Samen realiseren we het interieur van je dromen.